VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

VOORAFGAAND

Nee, in principe niet. Activiteiten maken deel uit van een programma. Deze programma’s duren één dagdeel, één dag of meerdaags, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je speelt dus met de groep altijd meerdere activiteiten.

De meeste activiteiten kunnen op iedere locatie worden gespeeld. Echter zijn er ook activiteiten die plaatsgebonden zijn. Dit staat bij de activiteit vermeld. 

Dat hangt af van de activiteiten en de mogelijkheden op die locatie. Voor bepaalde activiteiten is een vergunning nodig in de buitenruimte. Op eigen grond kan dit vaak wel, mits de verzekering hiervoor dekking bied. 

Uiteraard. Onze activiteiten voldoen aan de veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze instructeurs opgeleid om jou op een veilige manier te kunnen begeleiden. Lees meer op de veiligheidspagina

Nee, wij werken op aanvraag. Onze locaties zijn niet dagdagelijks bemand en niet vrij te bezoeken. Wil je de locatie bezoeken? Maak dan een afspraak met ons of vraag een offerte aan.

Zeker! Wij werken samen met diverse lokale partners om jou en jouw groep een heerlijke lunch of diner aan te bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

We kunnen zeker rekening houden met speciale wensen. Geef bij het maken van de reservering aan waar we precies rekening mee moeten houden en we zorgen voor een aangepast menu.

TIJDENS

Op alle locaties zijn er voldoende parkeergelegenheden in de buurt. Kijk op de betreffende pagina van de locatie om de parkeermogelijkheden te zien. 

Laat waardevolle spullen liever thuis. Dat geldt ook voor andere spullen die je niet direct nodig hebt. Onze locaties hebben geen lockers om spullen in op te bergen. Je kunt de meeste spullen in de auto laten liggen. Is er toch iets wat je achter de hand moet hebben? Overleg dan met de instructeur(s) waar je deze het beste kunt bewaren. 

Dat hangt af van de activiteiten en het weer. De meeste activiteiten zijn te spelen zonder vies te worden. We stellen graag het juiste Outdoor programma voor je samen. 

Voornamelijk kleding waar je je goed in kunt bewegen. Wandelschoenen en/of sportschoenen zijn aan te raden. Is het buiten koud? Werk dan met voldoende laagjes. Indien je het warm hebt kun je deze laagjes één voor één uittrekken. Vergeet ook niet om een regenjas en dichte schoenen mee te nemen voor als het regent. Check altijd de instructie die je voorafgaand aan de Outdoor dag krijgt. Het kledingadvies kan namelijk afwijken. 

Op de meeste locaties is deze voorziening niet aanwezig. Soms is het wel mogelijk om om te kleden. Vraag hier naar bij de aanvraag. 

In principe gaan alle activiteiten ten alle tijden door. Wanneer het weer zorgt voor een onveilige situatie, zoals bij storm en onweer, kunnen onze instructeurs besluiten de activiteit aan te passen of te verplaatsen.

Een eigen fles water en een tussendoortje is geen enkel probleem. Vraag naar de lunch en/of dinermogelijkheden. 

De tijden, zoals overeengekomen in het programma, zijn in principe bindend. Als je te laat arriveert, wordt het programma mogelijk gewijzigd of ingekort.

Bij alle activiteiten van Grosjean Outdoor kunnen er foto’s en/ of videobeelden worden gemaakt. Deze foto’s en videobeelden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Middels het plaatsen van een reservering, geef je toestemming voor het publiceren van foto’s en videobeelden door Grosjean Outdoor. Deze foto’s en videobeelden worden niet verstrekt aan derden. Wanneer hier bezwaar tegen is, kun je per mail contact met ons opnemen.

Scroll to Top